View Full Version : P: m3 e36 (prenosim)
Evo nabasao moj buraz na auti.hr
Zna ko nešto o ovom autu?
http://www.auti.hr/automobili/showAdvert,233311,12,1.html
po VINu je sve uredno.
jedino kolko ja kužim ima bubrege od FL..
Vozi ga Pinky odnedavno, švercer, onaj plavi cabrio u pozadini mu je bratov, u ST je auto
Bokte ovi e 36 M-ovi u zadnje vrime niču ko gljive posli kise...
Ili se to meni samo cini?
Bokte ovi e 36 M-ovi u zadnje vrime niču ko gljive posli kise...
Ili se to meni samo cini?
preprodaje Joke...i zarada
ljudi ih sad traže ovi pronalaze, operu i ispoliraju i eto ti zarade:msn-wink:
preprodaje Joke...i zarada
ljudi ih sad traže ovi pronalaze, operu i ispoliraju i eto ti zarade:msn-wink:
Ma da , pretpostavlja san da se tu radi malo vise od obicne prodaje takvih auta,samo, ocu rec da ih ima "novijih" u zadnje vrime, a govorilo se da su relativno rijetki u HR.
Interceptor
06-07-08, 17:32
Ma da , pretpostavlja san da se tu radi malo vise od obicne prodaje takvih auta,samo, ocu rec da ih ima "novijih" u zadnje vrime, a govorilo se da su relativno rijetki u HR.
He he he... E moj Joke, i ti si naivan :laugh: To su price koje prodaju sverceri da bi zapalili potencijalne kupce koji se neckaju :msn-wink:
Evo nabasao moj buraz na auti.hr
Zna ko nešto o ovom autu?
http://www.auti.hr/automobili/showAdvert,233311,12,1.html
po VINu je sve uredno.
jedino kolko ja kužim ima bubrege od FL..
taj auto je bio sjeban napred pa slozen. imao ga je neki vjenceslav iz karlovca. sumnjiv auto sa 3.2 elektronikom. ja nebi isao u to.
He he he... E moj Joke, i ti si naivan :laugh: To su price koje prodaju sverceri da bi zapalili potencijalne kupce koji se neckaju :msn-wink:
Iskreno, jebe se meni za te švercere i ///M ove ,nego ono... čisto zapažanje...:msn-wink:
ja nebi isao u to.
nejdem ja nikamo :)
Stavio sam ovo jer je buraz nabasao u oglasniku a prvi put ga vidim... A znam da tu neki oće Ma pa eto malo soli na ranu :P
Je, auto od Vjencia, prodan u Duga Resu jednom, pa opet prodan nekom decku u okolici Duga Rese, ja sam ga dva tri puta vidio na cesti i uvijek je bio u blokadi, vozio se dobro decko :notworthy:
Zamijenjen za Golf IV i nesto razlike i otisao u Split, i eto ga, ni tjedan dana a vec se prodaje :punk:
u taj auto je ocrnjen sada,da ga nebu nikad prodao..... :-)
Niko ga neće.
Ja fakat ne znam za ijedan M a da nije bio udaren, samo Marinov?!
Vjerojatno nije, ali sve je to jako jako upitno...evo npr ima nekih kocki na forumu sašivenih podosta a danas izgledaju ko nikad pokisnule, a kamoli lupljene...
Šta se tiče M3 ,u Sinju ima neudarani sa tvorničkim lakom 94 godina ,dakargelb ,trenutno se vozi po Zagrebu ST tablica ,možda ga je netko od vas i viđao ,pouzdano znam jer osobno poznajem vlasnika ,auto je top stanje ali se ne prodaje ,i kako stvari stoje neće se još dugo ni prodavati jer je vlasnik totalni fanatik i zaljubljenik u to auto ,kupio ga je prije cca 2 godine .
Ovaj plavi M se prodava u zadru prije mislim cca 1,5 godinu ,nisam siguran ,a upalo mi je u oko što je unutrašnjost iz novijeg modela sa 2 airbaga i digitalnom klimom ,što naravno ne mora ništa značiti jer sam i ja planirao promijeniti unutrašnjost na mom bivšem e36 iz 93 sa onom iz novijeg modela jer mi čisto ljepše i modernije izgleda ,samo onda pri prodaji treba objašnjavati što ,kako ,zašto ....
Ovaj plavi M se prodava u zadru prije mislim cca 1,5 godinu ,nisam siguran ,a upalo mi je u oko što je unutrašnjost iz novijeg modela sa 2 airbaga i digitalnom klimom ,što naravno ne mora ništa značiti jer sam i ja planirao promijeniti unutrašnjost na mom bivšem e36 iz 93 sa onom iz novijeg modela jer mi čisto ljepše i modernije izgleda ,samo onda pri prodaji treba objašnjavati što ,kako ,zašto ....
Nije se prodavao u Zadru nego je imao Zadarske tablice, u Zadru se prodavao M3 za usa tržište iz kojeg sam ja kupio siceve i felge, a taj je sad prodan u Crikvenicu. Isto estorilblau.
bio sam maloprije sa Pinkijem i pogledao auto usput.
Prelakiran je koliko ja dobro vidim i to ništa posebno, spušten toliko da struže asfalt, interijer fine osim volana, neki sport djiberski, ne fali mu ništa onako na prvi pogled...kaže da će cijena bit 12k E kad ga prebaci na ST table:wacko:
To je auto koji je K.M. obrukao na ak-bmw.
Sad,jeli ga isao gledat pa zna ili to samo po slikama,nemam blage.
Šta se tiče M3 ,u Sinju ima neudarani sa tvorničkim lakom 94 godina ,dakargelb ,trenutno se vozi po Zagrebu ST tablica ,možda ga je netko od vas i viđao ,pouzdano znam jer osobno poznajem vlasnika ,auto je top stanje ali se ne prodaje ,i kako stvari stoje neće se još dugo ni prodavati jer je vlasnik totalni fanatik i zaljubljenik u to auto ,kupio ga je prije cca 2 godine .
Ovo je vrhunski primjerak i iako auto nije na prodaju već mu se zna idući vlasnik. Čovjek koji ga vozi je upravo čovjek od kojeg bi htjeli kupiti polovan auto (pio sam kavu 2x s njim). Jedino kaj se auto vozi, nije da stoji, tak da već ima preko 200 tisuća...
To je auto koji je K.M. obrukao na ak-bmw.
Sad,jeli ga isao gledat pa zna ili to samo po slikama,nemam blage.
pazi ja mu nisam dizao haubu niti ga gleda na dizalici, optički se auto pari utegnut, i po njegovoj priči auto je duže u Karlovcu...
Sjecam se price s ak-bmw,ljudi su komentirali kako mora bit katastrofa jer ima nove bubrege,automatsku klimu, i slicne stavri od redizajna,a nije redizajn...
Jebiga,meni je takvo razmisljanje bezveze.
E36 su stari auti,i normalno je da su koji put udreni.Neki vise,neki manje.
Tako da virujem da je i ovaj koji put dobija.Ipak je to auto od skoro 300 ks koje se 15-ak godina vozika.Tesko je zamislit da nikome nije pobiga malo...
A sta se tice te novije opreme...hmm...onda svi koji su stavili M braike na auto koji ih nije ima serijski,svi koji su stavili nove bubrege na auto prije 96-e i slicno,imaju totalizirane aute...
Nemojte me krivo shvatit,o ovom M-u ne znam nista.i apsolutno me zaboli tuki,niti ga kupujem niti prodajem,ali bezveze mi je vidit da netko bruka auto samo na osnovu 2-3 slike,a kriterij je oprema sta je naknadno ugradivana...
Interceptor
08-07-08, 16:08
Nemojte me krivo shvatit,o ovom M-u ne znam nista.i apsolutno me zaboli tuki,niti ga kupujem niti prodajem,ali bezveze mi je vidit da netko bruka auto samo na osnovu 2-3 slike,a kriterij je oprema sta je naknadno ugradivana...
Jebiga, moj Spinjola, neki ne znaju sto znaci UPGRADE. Moj auto isto tako nije dosao s masu opreme koju sad ima, ali je zato sve ugradjeno original BMW, nije bilo kidanja zica i kemijanja. Sve by the book i s BMW dijelovima. Polovnim, naravno. Jer 16 godina star BMW ne zasluzuje nove dijelove osim potrosnih :beee: :laugh:
Sjecam se price s ak-bmw,ljudi su komentirali kako mora bit katastrofa jer ima nove bubrege,automatsku klimu, i slicne stavri od redizajna,a nije redizajn...
Jebiga,meni je takvo razmisljanje bezveze.
E36 su stari auti,i normalno je da su koji put udreni.Neki vise,neki manje.
Tako da virujem da je i ovaj koji put dobija.Ipak je to auto od skoro 300 ks koje se 15-ak godina vozika.Tesko je zamislit da nikome nije pobiga malo...
A sta se tice te novije opreme...hmm...onda svi koji su stavili M braike na auto koji ih nije ima serijski,svi koji su stavili nove bubrege na auto prije 96-e i slicno,imaju totalizirane aute...
auto na cesti izgleda ka avion, gotovo da dodiruje asfalt...nisam se naginjao unutra jer sam pričao s njim iz auta, i čovik kaže da je auto odličan i da ide na veliki servis prominit šta triba
Iskreno ne znam zašto bi bilo loše da je netko ugradio klimu ili noviji volan i armaturu...tim bolje, nije baš tako mlad auto da se ne može kopat po njemu:msn-wink:
Ovo je vrhunski primjerak i iako auto nije na prodaju već mu se zna idući vlasnik. Čovjek koji ga vozi je upravo čovjek od kojeg bi htjeli kupiti polovan auto (pio sam kavu 2x s njim). Jedino kaj se auto vozi, nije da stoji, tak da već ima preko 200 tisuća...
Bez obzira na kilometre ,auto je jednostavno mrak ,vozio sam se par puta s njime ,ide ko avion ,niti šta klapa ,lupa ,trese ,motor radi bez greške ,mjenjač također .....
Reka mi je Deno da mu se nude dosta velike cifre za auto ali mu se ne prodaje jer zna da boljeg M3 e36 više neće imat,jedino kad bi uzima e46 M3,a kaže da će ga MOŽDA prodat jedino ako bude iša u Kanadu radit ....
Bez obzira na kilometre ,auto je jednostavno mrak ,vozio sam se par puta s njime ,ide ko avion ,niti šta klapa ,lupa ,trese ,motor radi bez greške ,mjenjač također .....
Reka mi je Deno da mu se nude dosta velike cifre za auto ali mu se ne prodaje jer zna da boljeg M3 e36 više neće imat,jedino kad bi uzima e46 M3,a kaže da će ga MOŽDA prodat jedino ako bude iša u Kanadu radit ....
Meni je rekao da bi i 330 E46 bio ok. Inače na auto se napalio njegov kolega, vaše gore list, Oliver Marunica koji vozi zadnju OPC Astru. Kaže da je već dogovorena prodaja i da će auto spremiti u garažu dok mu kći ne navrši 18 :laugh:
Poznavajući njega i kakav je entuzijast, mislim da misli ozbiljno:flex:
To se prica o Foxu i njegovom rodaku kojeg on cesto spominje?
To se prica o Foxu i njegovom rodaku kojeg on cesto spominje?
Upravo o njima :drunk[1]: :laugh::laugh:
Znam za 330 ,ali ako ode u kanadu onda je M u igri ,tog rođaka mu znam jedino po priči ,koliko čujem i on je zaljubljenik u to auto