PDA

View Full Version : Čiji je ovo forum?

bmwsplit
03-07-08, 17:26
Kad sam primjetio Sašin (bmw730i) komentar i predstavljanje ovog foruma odlučio sam se registrirati u dobroj namjeri, nakon što sam pogledao pod "forum leaders" i primjetio da su tamo navedeni ljudi koje poštujem i s kojima u prijateljski komuniciram na nekim drugim forumima.

Ali odmah nakon registracije mi običan user "Interceptor" šalje prijetnje i upozorenja da ce me banirati, provocira ili da budem precizan - podjebava.

Kaze da je to zato sto se nisam predstavio (što briga običnog usera jesam li se predstavio ili ne, forum ima dosta više registriranih nego predstavljenih), a nisam se predstavio samo zato što ne pišem, odlučio sam čitati pa ako se oducim sudjelovati - predstavit cu se kao sto je i pristojno.

Makar vidim da taj član koji prijeti, a običan je user se također nije predstavio, očito ne vrijede za sve ista pravila.

Ukratko, ako je ovo forum na kojem će Saša Čikeš liječiti svoje frustracije glumeci cezara - pobrišite me, ako nije molio bih da upozorite dotičnog.

S poštovanjem,

5TOLE
03-07-08, 17:52
Zasto se ne nadjete na kavi i popricate, nije bas Split velik. :msn-wink:
Inace sumnjam da ce biti nekih frustracija jer za tako nesto nitko nema pravo.

Calamari
03-07-08, 18:09
Ovo je forum BMW Auto kluba, i kao takav se nalazi u njegovom vlasnistvu.

Interceptor jos uvijek ima administratorske reflekse, pa mu nemoj zamjerit. Zato se ti lijepo predstavi u podforumu "novi članovi" i popuni profil te se nemoj se zamarati pizdarijama. Foler, Interceptor, Tolt i ja se nismo predstavljali na forumu jer smo ga mi podigli, te smo bili prvi registrirani clanovi prije nego je itko od novih clanova dosao.

I za kraj, ne interesiraju me nicija medjusobna prepucavanja, i odmah ti mogu najaviti da u buducnosti necu imati razumijevanja za ovakve threadove niti za bilo kakve druge provokacije - bez obzira od koje strane dolazile. Ako imas kakvih dodatnih pitanja na ovu temu, slobodno kontaktiraj admine ili moderatore i sve ce ti biti pojasnjeno.

:threadclosedty0: