View Full Version : P: e34 sasija s interijerom
prodajem sasiju doticnog modela, 525i.
sasija je kompletna osim desnih vrata prednjih i zadnjih. kotaca nema, prednjeg mosta nema. farova nema.
dakle od vecih dijelova tu su
-prednja hauba
-zadnja hauba
-lijeva vrata prednja i zadnja
-volan s airbagom
-armatura i sjedala prednja i zadnja
-tabla, boardcomp onaj manji i analogni sat
sasija nikad nije bila nigdje udarena. granitsilber je boja.
cijena je 300eura za komplet, nosite auto jer inace cu raskopat jos neke sitnice s njega i bacit ostatak u presu, nemam kaj s tim, zauzima prostor.
kontakt PM.
U kakvom su stanju haube i vrata (hrđa, udubine, lajsne na vratima,...)?
edit: krov je s šiberom ili bez? Visi li tkanina?
krov je sa siberom, ima elektricni motoric.
stanje tapecirunga krova se ne sjecam, ali mislim da visi.
haubu i vrata cu poslikat...mislim da je sve super, hrdje nema nigdje osim na jednom prednjem blatobranu malo, ne sjecam se jel lijevi ili desni u pitanju. poslikat cu sutra ako stignem. lajsne na vratima su skinute vecina.
to je bez motora? predpostavljam....
to je bez motora? predpostavljam....
pa buduci da pise sasija, i buduci da pisu navedeni "veci" dijelovi....a i cijena je 300e.... :) da, bez motora i bez getribe je....
Za 300€ bez motora necu da pricam :D
Za 300€ bez motora necu da pricam :D
cemu onda ovaj post? preskupo 300e? hauba 80e vrijedi, volan s airbagom vrijedi barem 60e....zadnja klupa vrijedi 30e, zadnja hauba vrijedi nesto, ostatak sasije vrijedi nesto....vezni lim, zadnji most....ma cemu pisem uopce........
uzeo sma do sad dvije za dijelove i ne pada mi nikad vise na pamet....ili sam sve poklonio ili pobacao....uzasno se tesko rijesiti dijelova od e34....nazalost....odu tapecirunzi,sicevi,felge,pr.kraj i masina...i vecina toga nije ni iskoristiva jer je i to vec prastar auto.....;)
Sorry stari ali ja ovakve primjerke doslovce poklanjam u dobre ruke...;)zao mi je na cios dat za 300kn a nekog mozda i usreci...;)
uzeo sma do sad dvije za dijelove i ne pada mi nikad vise na pamet....ili sam sve poklonio ili pobacao....uzasno se tesko rijesiti dijelova od e34....nazalost....odu tapecirunzi,sicevi,felge,pr.kraj i masina...i vecina toga nije ni iskoristiva jer je i to vec prastar auto.....;)
Sorry stari ali ja ovakve primjerke doslovce poklanjam u dobre ruke...;)zao mi je na cios dat za 300kn a nekog mozda i usreci...;)
slaba je potražnja jaer se auto ne kvari:laugh::laugh:
Interceptor
07-04-09, 08:18
slaba je potražnja jaer se auto ne kvari:laugh::laugh:
Manje se kvari ali se i manje razbija... 5er bas i nije popularan medju mladom i nadobudnom populacijom, a oni najvise razbijaju aute :msn-wink:
Radije ti Filipe nađi neki e36 M3 za djelove, pa da vidiš para ko pilećih bataka u šoping centru. Ja ti odma kupim M branik.
Radije ti Filipe nađi neki e36 M3 za djelove, pa da vidiš para ko pilećih bataka u šoping centru. Ja ti odma kupim M branik.
imam ja jedan malo oštecen za 3200kn
imam ja jedan malo oštecen za 3200kn
Samo OEM, i to novi...
nije novi al OEM je....novi je oko 5000kn....
nije novi al OEM je....novi je oko 5000kn....
Kruno je oflajn, počmi brisat prašinu s branika jer vjerujem da je več negdje barem na pola puta...