PDA

View Full Version : Nemogucnost slanja PMa

igi-zg
16-03-09, 14:35
paše na kocku?

Ne mogu ti poslati pm, ne prepoznaje tvoj nick.

Interceptor
16-03-09, 14:50
Ne mogu ti poslati pm, ne prepoznaje tvoj nick.

Ja mu upravo sasvim normalno poslao PM?

igi-zg
16-03-09, 15:20
Ja mu upravo sasvim normalno poslao PM?

Kad mu šaljem PM javi mi ovo
The following users were not found:
žule

Interceptor
16-03-09, 21:16
Kad mu šaljem PM javi mi ovo
The following users were not found:
žule

Rekao bih da je to problem tvog browsera i/ili kodne stranice u Windowsima. Ja sam mu uspjesno poslao 2 PMa na koja mi je on uspjesno odgovorio.

igi-zg
16-03-09, 21:55
Rekao bih da je to problem tvog browsera i/ili kodne stranice u Windowsima. Ja sam mu uspjesno poslao 2 PMa na koja mi je on uspjesno odgovorio.

Drugima sam normalno slao PM-ove. Ovo se sada desilo prvi put, ne znam zbog čega ali drugima PM normalno prolazi :g: .

Interceptor
16-03-09, 21:56
Drugima sam normalno slao PM-ove. Ovo se sada desilo prvi put, ne znam zbog čega ali drugima PM normalno prolazi :g: .

Ti drugi nemaju dijakritike u username-u :msn-wink:

Brklja
16-03-09, 22:09

Ti drugi nemaju dijakritike u username-u :msn-wink:

ja bih rekao da onda nije problem do njegovog browsera nego do skripte koja nije optimizirana za sve web-preglednike.

A kako skripta nije rađena samo za nas, i taj bug se neće tek tako riješit, Igi probaj sa nekim drugim browserom.

Spin
16-03-09, 22:10
Ja sam sa Škalom razmijenio par pm-ova brez ikakve frke,i onda odjednom odjebenzi.

Interceptor
16-03-09, 22:15
A kako skripta nije rađena samo za nas, i taj bug se neće tek tako riješit, Igi probaj sa nekim drugim browserom.

Ja koristim Google Chrome i sve stima. Opcenito preporucam taj browser svima, bez obzira da li koriste Internet Explorer, Operu, Firefox, Safari ili nesto deseto.

tburic
17-03-09, 07:01
Ja koristim Google Chrome i sve stima. Opcenito preporucam taj browser svima, bez obzira da li koriste Internet Explorer, Operu, Firefox, Safari ili nesto deseto.

zakaj gugl krom?

wragg
17-03-09, 17:44
Google Chrome for Linux is in development and a team of engineers is working hard to bring it to you as soon as possible.

jbg...

Interceptor
17-03-09, 20:00
zakaj gugl krom?

Jer je basiran na Chromium engine-u koji je brz i vrlo efikasan sto se tice opterecenja memorije. Svaki tab se odvija u svom procesu tako da ako ti jedan tab smrzne ili crkne, ostatak browsera se nece srusit, itd. Ukratko, browser za Power Usere i one koji znaju sto rade :msn-wink:

wragg
17-03-09, 20:02
Ukratko, browser za Power Usere i one koji znaju sto rade :msn-wink:

Takvi definitivno ne koriste poluproizvode iz Redmonda :p

Interceptor
17-03-09, 20:09
Takvi definitivno ne koriste poluproizvode iz Redmonda :p

Linux je super, no nazalost, nije za prosjecnog korisnika. Dok god sam primoran izmjenjivat dokumente radjene u MS Officeu s obicnim smrtnicima, ako zelim 100%-nu kompatibilnost, osudjen sam na poluproizvode iz Redmonda :bleh:

wragg
17-03-09, 20:12
Linux je super, no nazalost, nije za prosjecnog korisnika. Dok god sam primoran izmjenjivat dokumente radjene u MS Officeu s obicnim smrtnicima, ako zelim 100%-nu kompatibilnost, osudjen sam na poluproizvode iz Redmonda :bleh:

Ok, ok, necu ti ponavljati pricu o crossover office, ali priznaj da ti se vindozeri sviđaju :clap:

Interceptor
17-03-09, 20:14
Ok, ok, necu ti ponavljati pricu o crossover office, ali priznaj da ti se vindozeri sviđaju :clap:

Za OS koji se meni svidja ti nisi ni cuo :beee: :laugh:

wragg
17-03-09, 20:16
Za OS koji se meni svidja ti nisi ni cuo :beee: :laugh:

Mali, kad sam ja po kernelima šupao, ti si se igrao sa barbikom :beee:
Neces vjerovati, ali u zadnje vrijeme dosta radim sa OS/2. Naravno, embedded ;)

Interceptor
17-03-09, 20:19
Mali, kad sam ja po kernelima šupao, ti si se igrao sa barbikom :beee:
Neces vjerovati, ali u zadnje vrijeme dosta radim sa OS/2. Naravno, embedded ;)

Ma salim se, naravno :msn-wink:

Inace, QNX Neutrino bi bio moj izbor, kada bi pratio razvoj hardvera dovoljno azurno. Punokrvni Real Time OS :naughty:

Sasa_730i
17-03-09, 20:30
Ma salim se, naravno :msn-wink:

Inace, QNX Neutrino bi bio moj izbor, kada bi pratio razvoj hardvera dovoljno azurno. Punokrvni Real Time OS :naughty:

Ti ko da radis sa PLC-ovima :D :D

Spin
17-03-09, 22:22
Asti....
Znakovi.