View Full Version : Nemogucnost slanja PMa
paše na kocku?
Ne mogu ti poslati pm, ne prepoznaje tvoj nick.
Interceptor
16-03-09, 14:50
Ne mogu ti poslati pm, ne prepoznaje tvoj nick.
Ja mu upravo sasvim normalno poslao PM?
Ja mu upravo sasvim normalno poslao PM?
Kad mu šaljem PM javi mi ovo
The following users were not found:
žule
Interceptor
16-03-09, 21:16
Kad mu šaljem PM javi mi ovo
The following users were not found:
žule
Rekao bih da je to problem tvog browsera i/ili kodne stranice u Windowsima. Ja sam mu uspjesno poslao 2 PMa na koja mi je on uspjesno odgovorio.
Rekao bih da je to problem tvog browsera i/ili kodne stranice u Windowsima. Ja sam mu uspjesno poslao 2 PMa na koja mi je on uspjesno odgovorio.
Drugima sam normalno slao PM-ove. Ovo se sada desilo prvi put, ne znam zbog čega ali drugima PM normalno prolazi :g: .
Interceptor
16-03-09, 21:56
Drugima sam normalno slao PM-ove. Ovo se sada desilo prvi put, ne znam zbog čega ali drugima PM normalno prolazi :g: .
Ti drugi nemaju dijakritike u username-u :msn-wink:
Ti drugi nemaju dijakritike u username-u :msn-wink:
ja bih rekao da onda nije problem do njegovog browsera nego do skripte koja nije optimizirana za sve web-preglednike.
A kako skripta nije rađena samo za nas, i taj bug se neće tek tako riješit, Igi probaj sa nekim drugim browserom.
Ja sam sa Škalom razmijenio par pm-ova brez ikakve frke,i onda odjednom odjebenzi.
Interceptor
16-03-09, 22:15
A kako skripta nije rađena samo za nas, i taj bug se neće tek tako riješit, Igi probaj sa nekim drugim browserom.
Ja koristim Google Chrome i sve stima. Opcenito preporucam taj browser svima, bez obzira da li koriste Internet Explorer, Operu, Firefox, Safari ili nesto deseto.
Ja koristim Google Chrome i sve stima. Opcenito preporucam taj browser svima, bez obzira da li koriste Internet Explorer, Operu, Firefox, Safari ili nesto deseto.
zakaj gugl krom?
Google Chrome for Linux is in development and a team of engineers is working hard to bring it to you as soon as possible.
jbg...
17-03-09, 20:00
zakaj gugl krom?
Jer je basiran na Chromium engine-u koji je brz i vrlo efikasan sto se tice opterecenja memorije. Svaki tab se odvija u svom procesu tako da ako ti jedan tab smrzne ili crkne, ostatak browsera se nece srusit, itd. Ukratko, browser za Power Usere i one koji znaju sto rade :msn-wink:
Ukratko, browser za Power Usere i one koji znaju sto rade :msn-wink:
Takvi definitivno ne koriste poluproizvode iz Redmonda :p
Interceptor
17-03-09, 20:09
Takvi definitivno ne koriste poluproizvode iz Redmonda :p
Linux je super, no nazalost, nije za prosjecnog korisnika. Dok god sam primoran izmjenjivat dokumente radjene u MS Officeu s obicnim smrtnicima, ako zelim 100%-nu kompatibilnost, osudjen sam na poluproizvode iz Redmonda :bleh:
Linux je super, no nazalost, nije za prosjecnog korisnika. Dok god sam primoran izmjenjivat dokumente radjene u MS Officeu s obicnim smrtnicima, ako zelim 100%-nu kompatibilnost, osudjen sam na poluproizvode iz Redmonda :bleh:
Ok, ok, necu ti ponavljati pricu o crossover office, ali priznaj da ti se vindozeri sviđaju :clap:
Interceptor
17-03-09, 20:14
Ok, ok, necu ti ponavljati pricu o crossover office, ali priznaj da ti se vindozeri sviđaju :clap:
Za OS koji se meni svidja ti nisi ni cuo :beee: :laugh:
Za OS koji se meni svidja ti nisi ni cuo :beee: :laugh:
Mali, kad sam ja po kernelima šupao, ti si se igrao sa barbikom :beee:
Neces vjerovati, ali u zadnje vrijeme dosta radim sa OS/2. Naravno, embedded ;)
Interceptor
17-03-09, 20:19
Mali, kad sam ja po kernelima šupao, ti si se igrao sa barbikom :beee:
Neces vjerovati, ali u zadnje vrijeme dosta radim sa OS/2. Naravno, embedded ;)
Ma salim se, naravno :msn-wink:
Inace, QNX Neutrino bi bio moj izbor, kada bi pratio razvoj hardvera dovoljno azurno. Punokrvni Real Time OS :naughty:
Ma salim se, naravno :msn-wink:
Inace, QNX Neutrino bi bio moj izbor, kada bi pratio razvoj hardvera dovoljno azurno. Punokrvni Real Time OS :naughty:
Ti ko da radis sa PLC-ovima :D :D