PDA

View Full Version : USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA

Pages : 1 [2]

Shogun
09-01-12, 23:27
forum je u jednu ruku bio dobar
ali u drugu los jer nije radio search

deni_90
10-01-12, 00:30
bio je dobar forum i bila je zajebancija :notworthy:

to kaj Panj nije imao volje dignuti ga iz mrtvih je druga priča...

jure
10-01-12, 06:40
Ne "onom" forumu je prodaja bolje funkcionirala. Isto tako unakrsni pozitivni marketing medju nekolicinom clanova je bio na zavidnoj razini.

Ovdje smo vise skloni izasrati tudje sto vise odgovara Hrvatskoj realnosti.

BMW320i
10-01-12, 07:09
Odavno ne vidjeh vise licemjerja u virtualnim prostranstvima koliko na ovom threadu. Sad ispada da nikome onaj forum nije valjao, a vidim tu bas na ovom threadu dosta imena koja su svrsavala od same pomisli na Panja i njegov forum....

Ne "onom" forumu je prodaja bolje funkcionirala. Isto tako unakrsni pozitivni marketing medju nekolicinom clanova je bio na zavidnoj razini.

2 wragg: odlicno (hrabro) sroceno :laugh: kako bi neki rekli - potpisujem

2 jure: istina za prodaju i marketing, valjda ce sada i ovaj forum zaziviti u tom pogledu :laugh: a za ovo drugo (hrvatsku realnost) si i ti sam dosta zasluzan, mozda i ponajvise :msn-wink:

jure
10-01-12, 07:20

a za ovo drugo (hrvatsku realnost) si i ti sam dosta zasluzan, mozda i ponajvise :msn-wink:

Slazem se u potpunosti. Netko na mene kao online licnost gleda pozitivno netko negativno. Ako me se smatra i vise negativnim, nisam od onih kojima to tesko pada jer zele biti guba i supac sa svima ekipic'm.

Ja priznam da volim (IMHO realno) izasrati tudje i nikad ne dopustam da me netko uvjerava kako je njegovo govno sladje nego moja pita. Znam sto imam i ne dopustam tj. ne podlijezem nekakvim virtualnim mjerilima i online propagandi.

Isto tako realno gledam i na nesto svoje i kazem istinu makar i ona bila izasrana.

On other hand, u stvarnom svijetu volim dati nekome prizanje i pohvalu ako uradi nesto hvale vrijedno. Na hvale vrijedno ne mislim da odabare prikladne 19" felge za E92 ili slicno. :msn-wink:

LAF
10-01-12, 09:15
Ja moram priznat da mi stvarno nije jasno zašto neki stalno potenciraju priču koliko tko ima para i koji auto vozi.

Na auto forumima se okupljaju manje-više isti ljudi, ljudi koji vole aute na ovaj ili onaj način, netko voli E36 zabijen u pod preširokih kotača, netko voli dizela, netko Grobnik, netko voli nove aute. To nas sve čini auto entuzijastima.

Ali u konačnici, svi smo mi isti, jer smo spremni potrošit na auto i uživat u njemu više nego običan user koji kupi Golfa. Razlika je jedino u tome što netko ima više novaca za potrošiti ili isto u kraćem vremenskom periodu.

Jer gle, na kraju dana, skup auto, dobar sat na ruci i dobra obleka ne garantiraju da će te ekipa zvat na kavu. Ako si čovjek onda će te zvat a ako nisi, neće...

Eto tako ja vidim stvari pa sad udrite slobodno ako se netko ne slaže sa mnom.

deni_90
10-01-12, 09:22
Ja moram priznat da mi stvarno nije jasno zašto neki stalno potenciraju priču koliko tko ima para i koji auto vozi.

Na auto forumima se okupljaju manje-više isti ljudi, ljudi koji vole aute na ovaj ili onaj način, netko voli E36 zabijen u pod preširokih kotača, netko voli dizela, netko Grobnik, netko voli nove aute. To nas sve čini auto entuzijastima.

Ali u konačnici, svi smo mi isti, jer smo spremni potrošit na auto i uživat u njemu više nego običan user koji kupi Golfa. Razlika je jedino u tome što netko ima više novaca za potrošiti ili isto u kraćem vremenskom periodu.

Jer gle, na kraju dana, skup auto, dobar sat na ruci i dobra obleka ne garantiraju da će te ekipa zvat na kavu. Ako si čovjek onda će te zvat a ako nisi, neće...

Eto tako ja vidim stvari pa sad udrite slobodno ako se netko ne slaže sa mnom.

kaj ti znaš, voziš M3 i nemaš pojma kak je nama koji nemamo za M-a :bleh:

šalu na stranu,

dobro napisano :msn-wink:

samo se sad pitam, zašto me onda ne zoveš na cugu u 2012.-toj :laugh:

Suki
10-01-12, 09:32
kaj ti znaš, voziš M3 i nemaš pojma kak je nama koji nemamo za M-a :bleh:

šalu na stranu,

dobro napisano :msn-wink:

samo se sad pitam, zašto me onda ne zoveš na cugu u 2012.-toj :laugh:

bas super sto si sa nama (naravno između redova) podijelio to kako ti ustvari imas za ///M-a ali ga ne zelis imati ili ti ne odgovoara i jednostavno to moras pdijeliti sa nama cisto da znamo da ne bi nedaj boze neko pomislio kako si ga nemozes priustiti.

deni_90
10-01-12, 09:48
bas super sto si sa nama (naravno između redova) podijelio to kako ti ustvari imas za ///M-a ali ga ne zelis imati ili ti ne odgovoara i jednostavno to moras pdijeliti sa nama cisto da znamo da ne bi nedaj boze neko pomislio kako si ga nemozes priustiti.

o čemu ti pričaš?

ja zajebavam Roberta,

i još uvijek ne kužim od kuda ti ovo kaj si napisao ?

a u vezi M-a, ja za to nemam novaca, jer da imam onda bi se u njemu i vozio...

Certina
10-01-12, 09:50
deni zapalio te je ko sibicu:laugh:

BAVARAC
10-01-12, 09:52
o čemu ti pričaš?

ja zajebavam Roberta,

i još uvijek ne kužim od kuda ti ovo kaj si napisao ?

a u vezi M-a, ja za to nemam novaca, jer da imam onda bi se u njemu i vozio...

Ja isto ne kužim što je Suki htio reč...

deni_90
10-01-12, 09:53
deni zapalio te je ko sibicu:laugh:

pa ne razumijem od kuda takvi inteligetni zaključci...

možda čovjek ne zna, da se Robi i ja poznajemo i izvan foruma ili nešto treće

što reći ? koju posluku porati :bleh:

Suki
10-01-12, 10:07
pa ne razumijem od kuda takvi inteligetni zaključci...

možda čovjek ne zna, da se Robi i ja poznajemo i izvan foruma ili nešto treće

što reći ? koju posluku porati :bleh:

ja znam koju posluku ti/vi saljete i to ne krijem...u konverzaciji sam uvijek dirktan, uglavnom bolno i trebaš/cete vremena da se naviknete na to....ali to niej sve...ako pozovete odmah shvaticete da ih ima jos poput mene na ovom forumu.....

(posto i ovu temu vec pretvarate u cestitke i pozdrave i ako je ocigledno da si to radite licno&personalno vise puta dnevno).....

zelim da iskoristim ovu priliku da pozdravim sve one koji me poznaju sto virtuelno sto licno a posebno korisnika pod nickom ''Jure''

deni_90
10-01-12, 10:09
ja znam koju posluku ti/vi saljete i to ne krijem...u konverzaciji sam uvijek dirktan, uglavnom bolno i trebaš/cete vremena da se naviknete na to....ali to niej sve...ako pozovete odmah shvaticete da ih ima jos poput mene na ovom forumu.....

(posto i ovu temu vec pretvarate u cestitke i pozdrave i ako je ocigledno da si to radite licno&personalno vise puta dnevno).....

zelim da iskoristim ovu priliku da pozdravim sve one koji me poznaju sto virtuelno sto licno a posebno korisnika pod nickom ''Jure''

jel se ti drogiras ?

BrziBobo
10-01-12, 21:10
http://i43.tinypic.com/21nmwlg.jpg

here we go again...

mrva
11-01-12, 09:15
A baš ga jebete bez veze.

Na onom forumu sam od početka, ali doslovno jer me panj pozvao par sati nakon otvaranja, bio moderator i pomogo i sudjelovao u radu i svemu.
Nakon raskola prešo na ak forum gdje sam isto moderator od početka tj nastanka.
Ovdje sam isto od početka :D i imam osječaj da su mi ta dva foruma povezana što se vodstva tiče ko da je jedan jer se redovito problemi rješavaju preko telefona sa folerom, interom i marinom, a ne preko tipkovnica jer je tako lakše.

Ovo je sve proizašlo zbog panjevog razmišljanja i stavova jer se nije "dao krstit", a iskreno da se mene pita ja bi to sve spojio u jedan jer ovo je samo bacanje novaca na 2 strane za hostinge, licence, i vrijeme oko administriranja/moderiranja jer ekipa je ista/identična na oba foruma i nije mi se jednom desilo da kad ovdje pročitam glupost stražim moderatorske izbornike ko kreten i kasnije skužim da je "krivi forum".

UFO_st
11-01-12, 09:33

zelim da iskoristim ovu priliku da pozdravim sve one koji me poznaju sto virtuelno sto licno a posebno korisnika pod nickom ''Jure''Još malo pa će te ti i jure završit ko nemeš i marijana :bleh:
:bleh::bleh::bleh::bleh:
HAhahaahha ljubomoran sam....eto

Suki
11-01-12, 10:26

Na onom forumu sam od početka, ali doslovno jer me panj pozvao par sati nakon otvaranja, bio moderator i pomogo i sudjelovao u radu i svemu.
Nakon raskola prešo na ak forum gdje sam isto moderator od početka tj nastanka.
Ovdje sam isto od početka :D i imam osječaj da su mi ta dva foruma povezana što se vodstva tiče ko da je jedan jer se redovito problemi rješavaju preko telefona sa folerom, interom i marinom, a ne preko tipkovnica jer je tako lakše.

Ovo je sve proizašlo zbog panjevog razmišljanja i stavova jer se nije "dao krstit", a iskreno da se mene pita ja bi to sve spojio u jedan jer ovo je samo bacanje novaca na 2 strane za hostinge, licence, i vrijeme oko administriranja/moderiranja jer ekipa je ista/identična na oba foruma i nije mi se jednom desilo da kad ovdje pročitam glupost stražim moderatorske izbornike ko kreten i kasnije skužim da je "krivi forum".

znaci i tebi se to događa :laugh::laugh::laugh::laugh:

meni se isto dogodi da odgovorim na krivi forum ali na pravu temu.... :laugh: malo je zapetljano ali kontate valjda :laugh:

Vili
11-01-12, 16:19

Ovo je sve proizašlo zbog panjevog razmišljanja i stavova ....

Taj panj, strašno bitan ispada obzirom da ga ovo sve skupa uopće ne zanima.
Ne znam zašto se forumi tako ozbiljno shvaćaju.
Mene ovo sve podsjeća na saborske priče o partizanima ustašam i četnicima.

Ali, kog veseli nek se tim bavi.

Interceptor
11-01-12, 16:28
Taj panj, strašno bitan ispada obzirom da ga ovo sve skupa uopće ne zanima.
Ne znam zašto se forumi tako ozbiljno shvaćaju.
Mene ovo sve podsjeća na saborske priče o partizanima ustašam i četnicima.

Panj je definitivno Tuđman virtualne BMW scene. Koliko god je dobrog napravio na pocetku (njemu dugujemo osnivanje prvog BMW foruma), toliko je sve to ponistio sranjima kasnije.

BAVARAC
11-01-12, 17:02
Panj je definitivno Tuđman virtualne BMW scene. Koliko god je dobrog napravio na pocetku (njemu dugujemo osnivanje prvog BMW foruma), toliko je sve to ponistio sranjima kasnije.

Da, početno je imao največu zaslugu i to mu se nemože osporiti, prava usporedba je Tuđman...:laugh::laugh:

Arny
11-01-12, 20:16
...nije mi se jednom desilo da kad ovdje pročitam glupost stražim moderatorske izbornike ko kreten i kasnije skužim da je "krivi forum".

Hahah, ovo mi je poznato nešto :laugh:

Shogun
19-01-12, 21:40
gledajuci sada
pao je panjev forum pocele su migracije na ak ovaj i split tu i tamo
pao je split forum sve vise ljudi migrira na ak i ovaj
ak bmw je prvi kad se upise bmwforum na googlo, i nakon sto odrade staz na ak prelaze na ovaj forum
ak forum steka jako zadnjih dana u kasne sate neznam iz kojeg razloga tako da ovaj forum moze ocekivat josh veci nalet :laugh:

BAVARAC
19-01-12, 22:47
gledajuci sada
pao je panjev forum pocele su migracije na ak ovaj i split tu i tamo
pao je split forum sve vise ljudi migrira na ak i ovaj
ak bmw je prvi kad se upise bmwforum na googlo, i nakon sto odrade staz na ak prelaze na ovaj forum
ak forum steka jako zadnjih dana u kasne sate neznam iz kojeg razloga tako da ovaj forum moze ocekivat josh veci nalet :laugh:

Realno je u Hrvatskoj jedan Bmw forum dosta.

bmwscaner
19-01-12, 22:52
i sa jednim forumom nemoze se skupiti 20 forumasa na jednom mjestu uzivo :D

Shogun
19-01-12, 22:57
i sa jednim forumom nemoze se skupiti 20 forumasa na jednom mjestu uzivo :D

neznam ja kad sam se god najavio na bilu doslo je 20 ljudi :laugh::laugh:

SLAVEN
19-01-12, 22:59

:notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notwo rthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:: notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notwor thy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::n otworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notwort hy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::no tworthy::notworthy:

shogy ti si car!!!!

cijeli razred triput hura za Nikolu!!!

mrillegal777
19-01-12, 23:08

...istina, bio i ja par puta...bilo nas uvijek oko 30...:friends2:friends2:friends2

Suki
19-01-12, 23:46
...istina, bio i ja par puta...bilo nas uvijek oko 30...:friends2:friends2:friends2

vjerujem...uz chips ili eventualno kirkiriki i kolu....no kad se treba nesto ''okrenuti na raznju'' prica je totalno drugacija!

sc60
18-04-12, 22:06
sry sto bumpam temu al nek mi netko razjasni o BMW forumima

Prije je bio onaj BMW AK i koliko se sjećam on je bio najpopularniji,e sad koliko sam skužio toga foruma više nema već je ostao ovaj koji se je spojio sa nekim drugim tako da je sad samo ovaj jedan veliki..

Sry na glupim pitanjima al nisam to baš pratio detaljno al se sjećam otprilike pa me zanima tko je tu koga i tko je s kim :D

Mario85
19-04-12, 00:12
sry sto bumpam temu al nek mi netko razjasni o BMW forumima

Prije je bio onaj BMW AK i koliko se sjećam on je bio najpopularniji,e sad koliko sam skužio toga foruma više nema već je ostao ovaj koji se je spojio sa nekim drugim tako da je sad samo ovaj jedan veliki..

Sry na glupim pitanjima al nisam to baš pratio detaljno al se sjećam otprilike pa me zanima tko je tu koga i tko je s kim :D

dakle ovako,..u igri su tri foruma,..
panjev forum koji je ugasen
ak koji si spomenuo
i bmwautoklub ovaj na kojemu si sada
posljednja dva su se udruzili i prbacen je sav sadrzaj sa AK foruma na ovaj sada i prebaceni su takoder i clanovi,.tako da sad imamo jedan zajednicki forum

Ivan E30
19-04-12, 01:29

ali nazalost u ovoj mrtvoj rijeci nije slucaj:no:

Zlaja_OS
19-04-12, 05:56
dođoh iz Zagreba i pročitah cijelu temu, što znači da ću cijeli dan prespavat što opet znači da se neću nać s curom i da će opet biti svađa, što dovodi do zaključka da neću dobit pizze... Slavonci tko je sutra za kavu :laugh:

sc60
21-04-12, 15:10
dakle ovako,..u igri su tri foruma,..
panjev forum koji je ugasen
ak koji si spomenuo
i bmwautoklub ovaj na kojemu si sada
posljednja dva su se udruzili i prbacen je sav sadrzaj sa AK foruma na ovaj sada i prebaceni su takoder i clanovi,.tako da sad imamo jedan zajednicki forum

Hvala!

Ja sam bio regan na panjevom forumu a taj je osao u oblivion a na ova 2 nisam!zato nisam mogao ni naci svoj nick jer ga nije ni bilo...

Uglavnom super je ovaj sada,sve na jednom,mnoštvo informacija...Pohvale