PDA

View Full Version : K: BMW 316 E36

Gabriel Dark
23-06-08, 15:16
E ovako...
Posto je moja cura prodala svoju prastaru Fiestu, treba joj drugi auto pa se odlucila za BMW.
Mora biti 316 jer ona spada pod one 75kW drivere.

Cura naravno ima i uvijete...
Klima
Servo
Airbag
ABS

Plin - Pozeljan
Boja - crvena ili bijela ne dolaze u obzir

Da li netko prodaje ili zna za neki takav autic ali u nekom normalnom stanju tako da ne moram provesti prvih mjesec dana u grabi pod autom.

Zamolio bih vas da mi ne saljete kojekakve linkove iz oglasnika ako ne znate auto iz oglasa.

e23!!
30-06-08, 22:15
E ovako...
Posto je moja cura prodala svoju prastaru Fiestu, treba joj drugi auto pa se odlucila za BMW.
Mora biti 316 jer ona spada pod one 75kW drivere.

Cura naravno ima i uvijete...
Klima
Servo
Airbag
ABS

Plin - Pozeljan
Boja - crvena ili bijela ne dolaze u obzir

Da li netko prodaje ili zna za neki takav autic ali u nekom normalnom stanju tako da ne moram provesti prvih mjesec dana u grabi pod autom.

Zamolio bih vas da mi ne saljete kojekakve linkove iz oglasnika ako ne znate auto iz oglasa.

moj stari zadnjih godinu dana vozi samo bicikl.ima 318tds.ti igra ili ne? auto je fine.uscuvan. servisiran.koliko je moguce.uvijek moze bolje.i mislim da neces morat provest prvih mjesec dana u garazi.

e da nema airbag-ova

Gabriel Dark
01-07-08, 13:44
moj stari zadnjih godinu dana vozi samo bicikl.ima 318tds.ti igra ili ne? auto je fine.uscuvan. servisiran.koliko je moguce.uvijek moze bolje.i mislim da neces morat provest prvih mjesec dana u garazi.

e da nema airbag-ova

Sorry, ali moja cura ne podnosi dizel aute tako da nista od toga.

Hvala na ponudi.

e23!!
01-07-08, 14:41
ok,nema sta. laganini......pa za par godina kupi joj koju m5........ :-)

fast & the furious
26-06-09, 21:33
a kompakt?

Gabriel Dark
27-06-09, 02:14
Kupljen je crni E36 316 Coupe jos pred godinu dana.

Moze lock.