PDA

View Full Version : T: brava za E-36

pinkY
06-12-08, 21:19
Trazim , Kupujem:
bravu od suvozacevih vrata za E-36 coupe??? :wacko:
koliko to otprilike kosta???:unsure: :jelen:

zivisic
06-12-08, 21:55
ima u mene, ali ne znan koliko kosta...

pinkY
06-12-08, 22:03
aj pukni neku cifru pa cemo se dog.

zivisic
06-12-08, 22:16
ne znan pajdo...
aj pitaj djiku, ako ne nadjes u nikoga drugog, javi se...nisan to jos nista raskopava...

pinkY
04-01-09, 02:11
stavia san od 95 god i sjeba sve jer sad se "nova" nemoze otvorit!!!!blokala je na zatvorenim vratima.... :thumbdown:
ako ko zna kako ju sad skinit a da nemoran zapalit sve jako bi bio zahvalan (iman par stvari na pameti al da cujem jos koju)??? :help[1]:

Zvone koja godina je ta u tebe??? :unsure:

lastnight
04-01-09, 13:57
Brava kad umre na e36, zbog koda se treba uzeti nova. Sve drugo je kemija pa vidi s obzirom na financijske mogucnosti. Imam covjeka koji ti je moze s popustom uzeti. Javi na pm ako te bude interesiralo.

Konavle30
04-01-09, 13:59
Brava kad umre na e36, zbog koda se treba uzeti nova. Sve drugo je kemija pa vidi s obzirom na financijske mogucnosti. Imam covjeka koji ti je moze s popustom uzeti. Javi na pm ako te bude interesiralo.

Nije nikakva kemija, jer se i OEM brava najcesc uzima nekodirana, i onda se listici preslazu.
A ako je neki elektronski sklop, on se u servisu preprogramira.

pinkY
04-01-09, 14:17
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF71&mospid=47429&btnr=41_0939&hg=41&fg=40

evo ja pricam o cilom ovom sistemu i razlika je u 92 u odnosu na 95...sve je uredno spojeno i radilo je dok nisam zatvoria vrata....ben joj mamu...

lastnight
05-01-09, 00:02
Nije nikakva kemija, jer se i OEM brava najcesc uzima nekodirana, i onda se listici preslazu.
A ako je neki elektronski sklop, on se u servisu preprogramira.

Pa nije bas tako. Barem za e36 od 95' na dalje. Rjesenje je da ugradi daljinsko ali opet ima dio na autu koji je neispravan.

Kupuje se cijela brava a moze se uzeti onda i zimski paket pa ima grijanje.

pinkY
05-01-09, 16:18
ma ljudi moji ona se normalno otkljucava i zakljucava!!!
al nemogu se vrata otvorit cak san i na silu pokusa al nista!!!!!!!!!!!!!!!!
ma toliko mi se zgadilo ovo auto da posli njega vjerojatno kupujen neki motor i kisnit cu i smrzavat cu se al necu se toliko izjebat oko sitnih pizdarijica *eba in ja mamu!!!!