PDA

View Full Version : micanje imena korisnika s foruma...

///M3-E36
05-12-08, 20:51
kakve su sanse da se maknu prikazi pravih imena clanova foruma s istoga? konkretno me smeta sto se moje ime moze naci u trazilici? ako su korisnici cyber anonimni na najvecim forumima svijeta zasto ne bi bili i ovdje?

Vedran325i
05-12-08, 20:54
A što ti smeta da se vidi tvoje ime, tu ne radimo ništa protuzaknito!

Ivor
05-12-08, 21:14
Svejedno, što koga ima biti briga kako se tko zove. Mi kao neka zajednica se međusobno znamo, a ostali ili nek se priključe da i njih znamo koliko toliko, ili neka ne znaju. Uostalom ako se Facebook korisiti kao temelj za optužnice, može i forum.

///M3-E36
05-12-08, 21:34
...ako se Facebook korisiti kao temelj za optužnice, može i forum.
to je poanta...uostalom, prilog o zadranima je isto takav. zelio bih biti anoniman a oni koji trebaju znati kak se zovem to ionako znaju...

igi-zg
05-12-08, 21:52
Kad si se registrirao na forum prihvatio si pravila. A jedno od njih je da staviš svoje ime u profil :pimp: .

Ivor
05-12-08, 21:53
Po meni ili stavit da je forum vidljiv samo članovima, ili maknut imena, kaj koga briga za ime i lokaciju...pa čak i za auto. Zamisli da npr. m6 cabrio fahreru našem neko dođe doma zbog toga :D

e34
05-12-08, 23:06
Kad si se registrirao na forum prihvatio si pravila. A jedno od njih je da staviš svoje ime u profil :pimp: .

tako je,prihvatili smo pravila,ali zbilja je nebitno kako se netko zove i zašto je to kome bitno znati.
nisam baš primjetio da netko posebno krši zakon i pravila na ovom forumu,ali svejedno imena ne bi tribala biti javna i onome tko se ne ponaša u skladu sa pravilima neće ga spriječiti što mu se javno vidi ime a i prilikom registriranja mogli smo se krivo predstaviti.
što se mene osobno tiče dovoljno je da me se oslovljava sa e34 i kao takav sam poznat članovima i ako se protivim pravilima foruma da me se sukladno tome i kazni.
ako se pak želimo upoznati ima načina kako to rješiti.
mislim da je prijedlog osnovan i kao takvog ga max podržavam.
ponavljam i virujem da se iza imena korisnika nema što skrivati i ako je nekome cilj od foruma pravit lakrdiju,kršit zakon ili nekoga pravocirat tada nije niti trebao biti ovde.
tu smo zbog istog cilja,nebitno kako je komu ime ili prezime i di se nalazi.
naravno da onajtko hoće može stavit i svoju sliku,mobitel i bilo kakve podatke,a onaj koji to ne želi i čini mu se ne bitno da tako i učini.

Ivor
05-12-08, 23:20
Prvenstveno je to zbog ovih sranja s Facebookom, jer po tome bilotko može doć na forum, vidjet npr da sam napisao da mi je prosječna brzina na autoputu bila 160 ili da sam skinuo nekog preko duple pune i onda kenjat.

e34
05-12-08, 23:27
ma živcira me kad u pretraživač upišem svoje podatke i izbaci mi sve što sam pisao i komentirao.
ne sviđa mi se bit javna osoba i da svaki qu...čita ono što sam dilio sa forumašima i vaga moje izjave i komentare.
inače nemam namjeru nekoga prozivat po netu,ali svakako mi je neugodno gledat svoje ime.
nema smisla.

Interceptor
05-12-08, 23:47
Gospodo draga, ovo je klupski forum. Kao takav, namijenjen je uglavnom clanovima BMW Auto Kluba ///M. Popis clanstva je javan i dostupan svakome, a posto smo mala drzava i opcenito mala zajednica, nema smisla kriti se iza pseudonima. Ukoliko je to nekome problem, ne bi se uopce trebao spajati na internet, jer ja kao informaticar najbolje znam koliko je zapravo anonimnost na internetu tesko izvediva.

Stoga, dragi prekrsitelji zakona i ostali s fobijama u vezi anonimnosti, ne budite naivni - cak i da upisete Ljubo Cesic Rojs pod vase ime, jako vas je lako locirati i ispravno identificirati...

Interceptor
05-12-08, 23:52
ma živcira me kad u pretraživač upišem svoje podatke i izbaci mi sve što sam pisao i komentirao.
ne sviđa mi se bit javna osoba i da svaki qu...čita ono što sam dilio sa forumašima i vaga moje izjave i komentare.
inače nemam namjeru nekoga prozivat po netu,ali svakako mi je neugodno gledat svoje ime.
nema smisla.

Upravo zbog ovoga cu se uvijek zalagati za obavezno ime i prezime. Ukoliko netko ne moze stat iza svojih rijeci - ne treba nam na ovom forumu. Misao vodilja i ideja zacetnika kluba i ovog foruma je bio naglasak na KVALITETI, ne na kvantiteti. Dakle, nije nam u interesu imati preko tisucu clanova od cega su pola neaktivni, cetvrtina spameri, a ostala cetvrtina nadrkani internet anonimusi.

Dakle, smanjite dozivljaj. Nema Velikog Brata Koji Prati Vas Rad. Kao sto cu uzivo svakome reci sto mislim bez da se krijem iza ekrana, tako cu i preko foruma napraviti to bez da se krijem iza laznog imena.

Smatram da je forum jako dobro startao. Clanstvo je kvalitetno, rasprave su uglavnom na nivou, s vrlo malo vrijedjanja, i ne vidim cemu mijenjati nesto sto sasvim dobro funkcionira?

Interceptor
05-12-08, 23:58
Prvenstveno je to zbog ovih sranja s Facebookom, jer po tome bilotko može doć na forum, vidjet npr da sam napisao da mi je prosječna brzina na autoputu bila 160 ili da sam skinuo nekog preko duple pune i onda kenjat.

Ivore, za takvo nesto te ne moze nitko oglobiti bez dokaza... Na sudu cak ni fotografija nije dokaz ukoliko te ne uhvate u prekrsaju tog trena...

Brklja
06-12-08, 02:43
Šta ste se sad svi usrali odjednom..

Prikažu na vijestima KRIZA U DRŽAVI, odjednom su svi u krizi i nitko nema para.
Prikažu na vijestima Zadrane kako se natjeravaju i proseru da će ih murja sve pohitit, odjednom svi skrivanje imena...

Opustite se

Junior
06-12-08, 04:34
Igijev post lijepo procitajte ponovno, nakon toga stvarno ne vidim smisla za bilokakvu raspravu vezano za temu. Pravila foruma su za sve ista i skroz jasna. Ime, prezime, lokacija OBAVEZNO - tocka. Sudjelovanje na forumu bez toga nije moguce i gotova prica. Ne vidim u cemu je problem?
Btw, Kajza, Zadrani nisu otkriveni zbog imena na forumu vec zbog toga sto su svoje klipove jurnjave (zajedno sa vidljivim registracijama automobila) stavili na youtube (procitano u novinama). To ni s klubom ni s forumom nema veze.

Ivor
06-12-08, 10:02
Znači ja ako pod svojim accountom postam sliku i napišem evo to sam ja sa 250km/h, nitko me ne može na sud? Kako su onda ovoga s Facebooka tužili, a također na Facebooku nisu svi pod pravim imenima, znači kako dokazat da je to baš on?

Interceptor
06-12-08, 10:05
Ivore, nauci razlikovat prometni prekrsaj od kaznenog djela...

Ivor
06-12-08, 10:12
Zar težak prometni prekršaj nije kazneno djelo?

Interceptor
06-12-08, 10:14
Zar težak prometni prekršaj nije kazneno djelo?

Nije. Prekrsaj je prekrsaj i on se procesuira na prekrsajnom sudu. Kazneno djelo se procesuira na opcinskom.

Calamari
06-12-08, 13:01
Pravila foruma su ovakva kakva jesu zato jer je prijasnje iskustvo sa drugih foruma, news grupa i slicnih internetskih okupljalista pokazalo da se iza nadimaka ljudi ponasaju znatno drugacije nego kada iza njihovih rijeci stoji ime i prezime. Kada kazem drugacije, tada prvenstveno mislim na to da se sudionik rasprave dva puta promisli prije nego se pocme ponasati bezobrazno, bahato ili neprimjereno.

Upravo je ovo pravilo jedan od temelja na kojima se gradi kvaliteta sadrzaja foruma i ukupno dobro ozracje koje ovdje vlada i zbog toga se do daljnjega nece mijenjati nista u tom pogledu.

wired
07-12-08, 15:23
Pravila foruma su ovakva kakva jesu zato jer je prijasnje iskustvo sa drugih foruma, news grupa i slicnih internetskih okupljalista pokazalo da se iza nadimaka ljudi ponasaju znatno drugacije nego kada iza njihovih rijeci stoji ime i prezime. Kada kazem drugacije, tada prvenstveno mislim na to da se sudionik rasprave dva puta promisli prije nego se pocme ponasati bezobrazno, bahato ili neprimjereno.

Upravo je ovo pravilo jedan od temelja na kojima se gradi kvaliteta sadrzaja foruma i ukupno dobro ozracje koje ovdje vlada i zbog toga se do daljnjega nece mijenjati nista u tom pogledu.

Tako je, ja sam prestao koristiti usenet iskljucivo zbog toga sto je bilo previse anonimnih seratora te nije postojalo gotovo nikakvo moderiranje:no:

goran
07-12-08, 16:58
Pa ja sam svoje sve slike od 250kmh slikao po Njemačkoj:laugh:

Pa ima par korisnika ovog foruma sa krivim podacima u profilu, tako mozemo i svi onda...

Interceptor
07-12-08, 17:00
Pa ima par korisnika ovog foruma sa krivim podacima u profilu, tako mozemo i svi onda...

Samo ti meni posalji na PM koji su to pa cemo brzo to rijesit... :msn-wink:

goran
07-12-08, 17:01
Pa nisam ja Tužibaba:laugh:

Interceptor
07-12-08, 17:04
Pa nisam ja Tužibaba:laugh:

Onda nemoj spominjat stvari koje ne zelis reci do kraja ili nemas dokaz...

Uostalom, ovo nije prvi forum na kojem sam admin, pokazalo se da kad-tad isplivaju oni s krivim podacima, pa ukoliko ima takvih neka azuriraju profile dok im je vrijeme...

goran
07-12-08, 17:18
Pa ima korisnika koji su upisali krivo prezime, ali kako ces ti njima dokazati da je tako?
Legimitirat ih?

Interceptor
07-12-08, 17:31
Pa ima korisnika koji su upisali krivo prezime, ali kako ces ti njima dokazati da je tako?
Legimitirat ih?

Postoje razni nacini, a vjeruj mi, zacudjujuce su efikasni :pimp:

Rimac
07-12-08, 23:16

Ma sve je to OK al dal je moguće da nam imena ne budu napisana slovima nego na slici

Npr

http://img156.imageshack.us/img156/4089/debgfor6.png (http://imageshack.us)

Ili bilo šta drugo samo da ime nije vidljivo tražilici

Samo da idioti koji nemaju pametnijeg posla nego googlaju moje ime i prezime ne izbaci BMW forum

Interceptor
07-12-08, 23:33
Samo da idioti koji nemaju pametnijeg posla nego googlaju moje ime i prezime ne izbaci BMW forum

Trazilica ionako katalogizira samo javni dio foruma, a to su sekcije:
- Osnovne informacije za nove clanove
- Novosti i obavijesti
- Ponuda/potraznja
- Ponuda/potraznja - ostalo

Dakle, sav ostali sadrzaj NECES moci pronaci preko trazilica...

Brklja
07-12-08, 23:33
http://img156.imageshack.us/img156/4089/debgfor6.png

I ja tebe volim :laugh:

Inaće, ovo se mora moć dat riješit bez većih problema, kao što se mailovi tako sakriju..

Ajde tolt, lex-artis i te fore :punk:

Dakle, sav ostali sadrzaj NECES moci pronaci preko trazilica...

Dobro, ali ako ima jedan post tamo google će ga indeksirati, "netko" vidi da je "netko2" registriran na tom forumu, registrira se i može vidjet apsolutno sve.
Jasno je što Rimac želi, jer ima debila koji će tako doć do nekoga ako te traži i nema pametnijeg posla.

Interceptor
07-12-08, 23:39
Inace, mozda niste znali za CODE tag, koji je jako koristan ukoliko ne zelite da neregistrirani korisnici vide sto pisete...

Dakle, ovo je vidljivo samo registriranim korisnicima...

Brklja
07-12-08, 23:41
Odlično.

Rimac, od sad piši u CODE tagu.

e23!!
07-12-08, 23:53
vidis zanimljivo,nisam uopce znao za sve te stvari. inace ovo mi je prvi forum koji koristim.bas i neznam sve opcije,a i ne trazim ih...

Interceptor
07-12-08, 23:53
Odlično.

Rimac, od sad piši u CODE tagu.

Actually, ne radi to jos :doh1: Nisam na ovom forumu instalirao plug-in za to... Budem to rijesio sutra :pimp:

Interceptor
08-12-08, 00:20
Actually, ne radi to jos :doh1: Nisam na ovom forumu instalirao plug-in za to... Budem to rijesio sutra :pimp:

Evo, sad radi, nisam mogao nac taj plug-in pa sam na brzinu isprogramirao jednostavnu IF-THEN-ELSE sekvencu :pimp:

e34
08-12-08, 13:19
Postoje razni nacini, a vjeruj mi, zacudjujuce su efikasni :pimp:
opa,imamo i obavještajnu:msn-wink:

Inace, mozda niste znali za CODE tag, koji je jako koristan ukoliko ne zelite da neregistrirani korisnici vide sto pisete...

Dakle, ovo je vidljivo samo registriranim korisnicima...

još mi samo objasni koja je šema za ovo:bye1:

///M3-E36
08-12-08, 13:32
pravila ovo-ono...no, najveci forumi svijeta ne inzistiraju na full imenima a jedan minijaturan forum inzistira. nema mi logike.
ponovo ponavljam, zakaj bi netko vidio moje aktivnosti na netu preko mojeg imena (a do kojih moze doci preko ovoga foruma)?????????????

e34
08-12-08, 13:42
ma imena su vrlo bitna,triba san se zvat kraljević marko

zivisic
08-12-08, 13:55
meni je po ustroju hraweb najoptimalniji za ove oblike komunikacije

///M3-E36
08-12-08, 15:13
meni je po ustroju hraweb najoptimalniji za ove oblike komunikacije
po tebi je i www.bimmerforums.com (http://www.bimmerforums.com) i mnogi ostali kao hraweb?

daj molim vas ljudi spustite se na zemlju.

Interceptor
08-12-08, 15:16
Pravila su takva i nece se mijenjati. Svi ste ih prihvatili prilikom registracije, a ukoliko se netko predomislio, nitko mu ne brani da prestane posjecivat ovaj forum. It's a free country.

///M3-E36
08-12-08, 15:23
...a ukoliko se netko predomislio, nitko mu ne brani da prestane posjecivat ovaj forum. It's a free country.
bas si pametan...postovi ce ostati, a s njima i trag o njihovom piscu, a s time i u google-u mogucnost trazenja...

Interceptor
08-12-08, 15:24
bas si pametan...postovi ce ostati, a s njima i trag o njihovom piscu, a s time i u google-u mogucnost trazenja...

Tocno. Upravo na to sam i ciljao :msn-wink: Dakle, ukoliko mislis pisati nesto za sto mozes ici u zatvor, pisi to na forum.hr anonimno, ne na ovom forumu, i to je to. :bye1:

zivisic
08-12-08, 16:35
po tebi je i www.bimmerforums.com (\\"http://www.bimmerforums.com\\") i mnogi ostali kao hraweb?

daj molim vas ljudi spustite se na zemlju.

nisan razumija...

Ivor
08-12-08, 18:46
zašto ime, prezime i lokacija ne bi bili vidljivi samo članovima foruma? mislim da nije u redu da netko tko se ni ne želi regat vidi sve.

e34
09-12-08, 07:35
zašto ime, prezime i lokacija ne bi bili vidljivi samo članovima foruma? mislim da nije u redu da netko tko se ni ne želi regat vidi sve.

poštivam ovo:drunk[1]:i čemu buna kontra ovoga
i komu je suprotno u interesu.

BlackVelvet
09-12-08, 09:54
Pa ja sam svoje sve slike od 250kmh slikao po Njemačkoj:laugh:

tih ako ima, pretpostavljam da su i malo aktivni

e34
10-12-08, 00:30
Tocno. Upravo na to sam i ciljao :msn-wink: Dakle, ukoliko mislis pisati nesto za sto mozes ici u zatvor, pisi to na forum.hr anonimno, ne na ovom forumu, i to je to. :bye1:

daj Boga ti,koji zatvor.
ok,forumu svaka čast,poštivam ga kao i velika većina,a vi koji vodite ovaj forum imate i određene ovlasti i micanje onih postova ili članova koji bi uzeli za zlo komuniciranje na njemu,bilo da se netko zove pravim ili krivim imenom.
ne smatram da je forum sveto pismo i ponekad se susprežem nekomu odgovoriti grubim riječima.
ne zato jer se bojim što mi tamo stoji ime i prezime,i da me prati veliki brat,već mi to nalaže moja kultura i tolerancija koju pokazujem.
ne želim puno mudrovati,ali podatke koji su ostavljeni na forumu ne traže ni kad dizeš kredit.
neću zato napustat forum,ugodno mi je druženje,ali svakako bi tribalo razmislit o predloženom.

Interceptor
10-12-08, 00:35
daj Boga ti,koji zatvor.
ok,forumu svaka čast,poštivam ga kao i velika većina,a vi koji vodite ovaj forum imate i određene ovlasti i micanje onih postova ili članova koji bi uzeli za zlo komuniciranje na njemu,bilo da se netko zove pravim ili krivim imenom.
ne smatram da je forum sveto pismo i ponekad se susprežem nekomu odgovoriti grubim riječima.
ne zato jer se bojim što mi tamo stoji ime i prezime,i da me prati veliki brat,već mi to nalaže moja kultura i tolerancija koju pokazujem.
ne želim puno mudrovati,ali podatke koji su ostavljeni na forumu ne traže ni kad dizeš kredit.
neću zato napustat forum,ugodno mi je druženje,ali svakako bi tribalo razmislit o predloženom.

Nije ovo prvi forum koji vodi ova ekipa. Vec smo mi raspravljali mnogo puta i na starom i na ovom forumu o efektima pojedinih akcija i dosli smo do zakljucka da nedostatak anonimnosti cini vise koristi nego stete. :msn-wink:

e34
10-12-08, 00:37

vidiš kako je to dobro,naša djela vječno žive,možda se proslavimo za 200 godina:drunk[1]:

e34
10-12-08, 00:46
Nije ovo prvi forum koji vodi ova ekipa. Vec smo mi raspravljali mnogo puta i na starom i na ovom forumu o efektima pojedinih akcija i dosli smo do zakljucka da nedostatak anonimnosti cini vise koristi nego stete. :msn-wink:

očito je bilo razuzdanih i bahatih,a i ne virujem da ih je ime i prezime spriječilo da ne ostanu takvi,tako da ne vidim baš nekog efekta,a izgleda da "ekipu" ne zanima "glas naroda".
poznato mi to :msn-wink:

Interceptor
10-12-08, 00:52
očito je bilo razuzdanih i bahatih,a i ne virujem da ih je ime i prezime spriječilo da ne ostanu takvi,tako da ne vidim baš nekog efekta,a izgleda da \"ekipu\" ne zanima \"glas naroda\".
poznato mi to :msn-wink:

Svake godine se odrzava sjednica clanova ovog kluba. Ukoliko na iducoj sjednici vecina izglasa micanje imena s foruma - biti ce maknuta. Ovaj forum je ipak klupski, i glas naroda je glas clanova kluba :msn-wink:

Bastonac
10-12-08, 00:58
Kad vidis coviku ime nekako imas osjecaj da ga gledas u oci...

Interceptor
10-12-08, 01:01
Kad vidis coviku ime nekako imas osjecaj da ga gledas u oci...

Bravo Marine, mislim da si jednom jedinom recenicom pogodio poantu bolje od svih nas ostalih :notworthy:

e34
10-12-08, 01:03
Svake godine se odrzava sjednica clanova ovog kluba. Ukoliko na iducoj sjednici vecina izglasa micanje imena s foruma - biti ce maknuta. Ovaj forum je ipak klupski, i glas naroda je glas clanova kluba :msn-wink:

demokratski,nema šta.
kada se bude vršila anketa forumaša mene uzmi za brisanje podatataka:drunk[1]:

Rimac
10-12-08, 01:05
Ali koliko sam ja skužio prvotna ideja threada nije bilo potpuno micanje imena nego samo da se ne vidi u pretražniku

Moj osobni stav:

Imena trebaju ostat.

ALI da ne u takvom obliku da ih tražilica može prepoznat

Jer kad nema imena će svi svima j***at kevu i nikom ništa jer se ne zna tko je a ovako bi bilo odmah :punish2[1]:I uvijek ima onih fantoma koji stavljaju neke imaginarne aute i sl. kojih bi sigurno bilo više da se ne zahtjeva pisanje imena

Interceptor
10-12-08, 01:09
Ali koliko sam ja skužio prvotna ideja threada nije bilo potpuno micanje imena nego samo da se ne vidi u pretražniku

Moj osobni stav:

Imena trebaju ostat.

Jer kad nema imena će svi svima j***at kevu i nikom ništa jer se ne zna tko je a ovako bi bilo odmah :punish2[1]:I uvijek ima onih fantoma koji stavljaju neke imaginarne aute i sl. kojih bi sigurno bilo više da se ne zahtjeva pisanje imena

To bi znacilo zatvorit za javnost sve podsekcije foruma, sto je po meni neprihvatljivo ILI instalirat neki plugin koji bi postbits (ovaj dio lijevo s informacijama) prikazivao u obliku slike umjesto teksta, za sto ja jos nisam cuo. Dakle, ukoliko netko ima konstruktivan prijedlog ili rjesenje, slusam...

e34
10-12-08, 01:36

Moj osobni stav:

Imena trebaju ostat.

to sam u najmanju ruku i mislio.

To bi znacilo zatvorit za javnost sve podsekcije foruma, sto je po meni neprihvatljivo ILI instalirat neki plugin koji bi postbits (ovaj dio lijevo s informacijama) prikazivao u obliku slike umjesto teksta, za sto ja jos nisam cuo. Dakle, ukoliko netko ima konstruktivan prijedlog ili rjesenje, slusam...

valjda je razumljivo da ima ljudi koji nisu željni takve vrste publiciteta a i pomalo je neugodno.
osobno sam tu zbog simpatije prema određenom autu i tu i tamo sudjelovat u raspravi i ako mogu pomoć,sve me drugo ne zanima.
a rješenje kako se zaštitit od svega dosad pominjanom nemogu dat jer ste na višem nivou znanja po tom pitanju i toplo se nadam da će te iznać neko rješenje.
neka podatci stoje vidljivi,ako drugačije nije moguće,samo članovima foruma,ipak je to jedna skupina sa istim ciljem,ostali nek se registriraju i sudjeluju,a osim toga dovoljno je da organizatori foruma imaju podatke u nekom registriju,ako baš tribaju za bolje vođenje foruma ili slično.

///M3-E36
10-12-08, 15:22
evo prijedlog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neka svaki clan foruma napravi neku sliku u kojoj ce pisati njegovo ime i neka ju stavi u signature ili u avatar. Ili vi osmislite neki template za sliku i amen. google nece skenirati sliku za zekst (ocr) i stvar rijesena.:msn-wink::msn-wink::msn-wink:

no, ne znam kako rijesiti quote-ana imena u tekstovima foruma koje google trazi i prikazuje?

Gabriel Dark
10-12-08, 16:16
Svi su nesto paranoicni. Valjda zbog ove krize. :fish:

Osobno, bas me briga da li pise moje ime ili ne jer ja iza svojih rijeci stojim.

Interceptor
09-03-09, 17:33
Postovani clanovi kluba i foruma,

s obzirom da je nama stalo do Vaseg misljenja, od danas su sakrivena imena i prezimena korisnika svima koji nisu registrirani. Dakle, ukoliko netko pregledava forum, a nije logiran, umjesto vaseg imena vidjeti ce ***********.

Eto, nadam se da ovo rjesava problem privatnosti zbog kojega su mnogi digli bunu :D

Vale
09-03-09, 18:16
Ou jeeea.Bravo,sad cu se moci napokon opustiti:laugh:
Meni nije smetalo sto mi pise moje ime.Mada neznam ko bi i isa traziti moje ime na Google,pa nisam ja superstar:laugh:

A da se samo malo ukljucim u ovu spiku.Murija ti nemoze nista i da cita ovo itd.Meni su video pregledavali i zvali me na razgovor(ono divljanje po zadru i te spike) i poceli mi mi nesto pmaetovati.Uglavnom kao sto mi je odvjetnica rekla.Video se nemoze upotrebiti kao dokaz na sudu i gotov.Stvar gotova:msn-wink:

Brklja
09-03-09, 18:48
Ali u zadru ima 14 prometnih policajaca i znaju vas 10ak "divljaka" sve napamet, pa ti itekako snimke mogu naškoditi što i sam znaš da je istina. Hint: dođem u Zadar onu večer van s antom, a famoznu imprezu, S3, Golfa itd pred murjom snimi presretač, i onda čeka iza ugla u 3 ujutro.

Vale
09-03-09, 18:50
Je da su vise pazili na nas i pratili nas ali to je to.

BAVARAC
09-03-09, 21:23
Ali u zadru ima 14 prometnih policajaca i znaju vas 10ak \"divljaka\" sve napamet, pa ti itekako snimke mogu naškoditi što i sam znaš da je istina. Hint: dođem u Zadar onu večer van s antom, a famoznu imprezu, S3, Golfa itd pred murjom snimi presretač, i onda čeka iza ugla u 3 ujutro.

Zadar je mali grad i sve se zna, tako da je točno ovo što zboriš...