View Full Version : Edit problem
Zašto mi ne radi Edit moga posta?
Isprva nisam imao uopće otvorenu opciju EDIT POST, sad kad je imam, ne radi, nime kliknem na edit, i nema sadržaja posta, samo prazna podloga, u to nešto upišem i ne vidi se nigdje.:eek1:
Edit radi samo par minuta i vise ne, prije nam se desavalo da ljudi izvrcu rijeci pa tako su admini stali tome na kraj... zato 2 x procitaj pa onda salji post ;)
Prije bi rekao par sec.
Čim sam postao post pročitao sam post prije njega, i htio dopunit svoj post, nije prošlo ni 30sec, i neda mi.
Molim te provjeri to vrijeme ili pomakni za minut više, jer se bezveze gomilaju postovi.
Hvala.
Prije bi rekao par sec.
Čim sam postao post pročitao sam post prije njega, i htio dopunit svoj post, nije prošlo ni 30sec, i neda mi.
Molim te provjeri to vrijeme ili pomakni za minut više, jer se bezveze gomilaju postovi.
Hvala.
Za taj problem se obrati Admin timu,, ionako nista pametno ne rade :laugh:
ja se u to razumijem ko mara u krivi kur.. jel mi moze ko pomoc kak da stvim slike od bmw ..i neki svoj video..hvala
Prije bi rekao par sec.
Hvala.
Vidim ti si Koprivničanac.Kak se razmeš u BMW motore .Nekaj me jebe a neznam kaj.Motor je 18 4s 1 M42B18.
Znači 1.8 is 140 ks
....problem ti je već u startu....., fale ti dva cilindra!!:laugh:
Ja sam ti više upučen u stare krame, kocka je moje područje, za taj "valver" ti i nisam od neke koristi....
....problem ti je već u startu....., fale ti dva cilindra!!:laugh:
Ja sam ti više upučen u stare krame, kocka je moje područje, za taj \"valver\" ti i nisam od neke koristi....
He he ali mojih 4 cilindra idu našel sam grešku auto je sad avion.
Po tvojem mišljenju di mi je najbolje servisirat BMWa u Koprivnici:unsure:
...kome got odeš svejedno je, svi znaju skinut i stavit novi dio, a ako zapne nešto sa strujom onda kod Abrama... Perlog ti je ok majstor za BMW, šteta što nikad nij euložio lovu u kvalitetnu diagnostiku....., on ti je u Kunevec Bregu....:bye1:
...kome got odeš svejedno je, svi znaju skinut i stavit novi dio, a ako zapne nešto sa strujom onda kod Abrama... Perlog ti je ok majstor za BMW, šteta što nikad nij euložio lovu u kvalitetnu diagnostiku....., on ti je u Kunevec Bregu....:bye1:
OK hvala.Abram mi je u kurcu jer kod njega neradi on nego šegrti a njima je za dati samo da promene bobinu na fićeku.