View Full Version : E30 djelovi
MT2 volan- stanje nebitno
Shadowline za kocku
Servo za M40 kocku
El. podizače prozora
Htio bi i KLIMU stavit, ali mislim da je to nemoguća misija
milijon sitnica još:laugh:
PM
Interceptor
19-06-08, 21:19
MT2 volan- stanje nebitno
Shadowline za kocku
Servo za M40 kocku
El. podizače prozora
Htio bi i KLIMU stavit, ali mislim da je to nemoguća misija
milijon sitnica još:laugh:
PM
Za el. podizace moras navest jel ti treba za coupe/limo i pre/post-facelift, jer nisu isti. Nadalje, ugradnja klime u kocku je jednostavnija nego u E34, a ja sam sebi ugradio, stoga nije nemoguce, a nedavno je i Rogi prodavao neku, koliko se sjecam...
Servo letvu uzmi od E36, ostale komponente serva od E30.
Shadowline ti je najbolje napraviti sam, tesko ces ga naci, a i kad jednom skines te lajsne, to vise nije to, uvijek malo zijevaju :wacko:
MT2 volana ima u Djike na bacanje, idem ubrzo kod njega pa cu ga pitat koja je cijena pa ti javim :bye1:
servo letvu stavi originalnu:msn-wink:
Djiko nema MT2 volana kad sam ja pitao zadnjih 10 puta:laugh:
podizači su cca 400kn ima ti ih Zizi ako nije prodao do sad:msn-wink:
Interceptor
19-06-08, 22:12
Djiko nema MT2 volana kad sam ja pitao zadnjih 10 puta:laugh:
Ima, vidio ja na svoje oci barem 5 komada prije mjesec dana :laugh: Samo nece tebi da ih proda :beee:
Ima, vidio ja na svoje oci barem 5 komada prije mjesec dana :laugh: Samo nece tebi da ih proda :beee:
a zašto bi mi proda ono što već imam:beee:
Interceptor
19-06-08, 22:14
a zašto bi mi proda ono što već imam:beee:
Zato jer imas onaj kamionski od pola metra u promjeru :bleh: a u mene je onaj kulerski, mali :pimp: :laugh:
Zato jer imas onaj kamionski od pola metra u promjeru :bleh: a u mene je onaj kulerski, mali :pimp: :laugh:
same as M-tech 1 my friend, karabalić me zajebo, sunce mu slavonsko:laugh:
treba mi sve za coupe.... a uskoro ću ga lakirati kompletno pa kad promjenim kopče i to sve, valjda neće zjevat...
Pitaj mi za MT2...
Vinko konzolu imam jednu bez ogrebozine, ali sa rupom za kazete....
hvala na odgovorima
Za el. podizace moras navest jel ti treba za coupe/limo i pre/post-facelift, jer nisu isti. Nadalje, ugradnja klime u kocku je jednostavnija nego u E34, a ja sam sebi ugradio, stoga nije nemoguce, a nedavno je i Rogi prodavao neku, koliko se sjecam...
Servo letvu uzmi od E36, ostale komponente serva od E30.
Shadowline ti je najbolje napraviti sam, tesko ces ga naci, a i kad jednom skines te lajsne, to vise nije to, uvijek malo zijevaju :wacko:
MT2 volana ima u Djike na bacanje, idem ubrzo kod njega pa cu ga pitat koja je cijena pa ti javim :bye1:
Ako se nevaram,tvoja petica je imala pripremu-instalaciju,a kocka to nema pa mi se čini da je malo teže jer san sebi gleda ubacit klimu kad san vidija da ti stavljaš u svoju
Interceptor
20-06-08, 12:47
Ako se nevaram,tvoja petica je imala pripremu-instalaciju,a kocka to nema pa mi se čini da je malo teže jer san sebi gleda ubacit klimu kad san vidija da ti stavljaš u svoju
Tako je, moja je imala pripremu za klimu, straznje podizace i board computer. Ima sam srice sta sam dobia jacu verziju ozicenja na kojoj imam sve, samo ustekavam stvari na plug'n'play principu :laugh:
Inace, kod kocke to nije toliko komplicirano jer je njoj cijela jedinica na jednom mjestu, i opcenito je klima jednostavnija od one sta ide u E34 :msn-wink:
treba mi sve za coupe.... a uskoro ću ga lakirati kompletno pa kad promjenim kopče i to sve, valjda neće zjevat...
Pitaj mi za MT2...
Vinko konzolu imam jednu bez ogrebozine, ali sa rupom za kazete....
hvala na odgovorima
nema veze, probat ću nać ovdje, hvala svakako:msn-wink: