PDA

View Full Version : E30 djelovi

goran
19-06-08, 20:50
MT2 volan- stanje nebitno
Shadowline za kocku
Servo za M40 kocku
El. podizače prozora
Htio bi i KLIMU stavit, ali mislim da je to nemoguća misija

milijon sitnica još:laugh:

PM

Interceptor
19-06-08, 21:19
MT2 volan- stanje nebitno
Shadowline za kocku
Servo za M40 kocku
El. podizače prozora
Htio bi i KLIMU stavit, ali mislim da je to nemoguća misija

milijon sitnica još:laugh:

PM

Za el. podizace moras navest jel ti treba za coupe/limo i pre/post-facelift, jer nisu isti. Nadalje, ugradnja klime u kocku je jednostavnija nego u E34, a ja sam sebi ugradio, stoga nije nemoguce, a nedavno je i Rogi prodavao neku, koliko se sjecam...

Servo letvu uzmi od E36, ostale komponente serva od E30.

Shadowline ti je najbolje napraviti sam, tesko ces ga naci, a i kad jednom skines te lajsne, to vise nije to, uvijek malo zijevaju :wacko:

MT2 volana ima u Djike na bacanje, idem ubrzo kod njega pa cu ga pitat koja je cijena pa ti javim :bye1:

VinkoST
19-06-08, 22:10
servo letvu stavi originalnu:msn-wink:
Djiko nema MT2 volana kad sam ja pitao zadnjih 10 puta:laugh:
podizači su cca 400kn ima ti ih Zizi ako nije prodao do sad:msn-wink:

Interceptor
19-06-08, 22:12
Djiko nema MT2 volana kad sam ja pitao zadnjih 10 puta:laugh:

Ima, vidio ja na svoje oci barem 5 komada prije mjesec dana :laugh: Samo nece tebi da ih proda :beee:

VinkoST
19-06-08, 22:13
Ima, vidio ja na svoje oci barem 5 komada prije mjesec dana :laugh: Samo nece tebi da ih proda :beee:

a zašto bi mi proda ono što već imam:beee:

Interceptor
19-06-08, 22:14
a zašto bi mi proda ono što već imam:beee:

Zato jer imas onaj kamionski od pola metra u promjeru :bleh: a u mene je onaj kulerski, mali :pimp: :laugh:

VinkoST
19-06-08, 22:15
Zato jer imas onaj kamionski od pola metra u promjeru :bleh: a u mene je onaj kulerski, mali :pimp: :laugh:

same as M-tech 1 my friend, karabalić me zajebo, sunce mu slavonsko:laugh:

goran
20-06-08, 11:02
treba mi sve za coupe.... a uskoro ću ga lakirati kompletno pa kad promjenim kopče i to sve, valjda neće zjevat...

Pitaj mi za MT2...

Vinko konzolu imam jednu bez ogrebozine, ali sa rupom za kazete....

hvala na odgovorima

Stipe td
20-06-08, 12:45
Za el. podizace moras navest jel ti treba za coupe/limo i pre/post-facelift, jer nisu isti. Nadalje, ugradnja klime u kocku je jednostavnija nego u E34, a ja sam sebi ugradio, stoga nije nemoguce, a nedavno je i Rogi prodavao neku, koliko se sjecam...

Servo letvu uzmi od E36, ostale komponente serva od E30.

Shadowline ti je najbolje napraviti sam, tesko ces ga naci, a i kad jednom skines te lajsne, to vise nije to, uvijek malo zijevaju :wacko:

MT2 volana ima u Djike na bacanje, idem ubrzo kod njega pa cu ga pitat koja je cijena pa ti javim :bye1:
Ako se nevaram,tvoja petica je imala pripremu-instalaciju,a kocka to nema pa mi se čini da je malo teže jer san sebi gleda ubacit klimu kad san vidija da ti stavljaš u svoju

Interceptor
20-06-08, 12:47
Ako se nevaram,tvoja petica je imala pripremu-instalaciju,a kocka to nema pa mi se čini da je malo teže jer san sebi gleda ubacit klimu kad san vidija da ti stavljaš u svoju

Tako je, moja je imala pripremu za klimu, straznje podizace i board computer. Ima sam srice sta sam dobia jacu verziju ozicenja na kojoj imam sve, samo ustekavam stvari na plug'n'play principu :laugh:

Inace, kod kocke to nije toliko komplicirano jer je njoj cijela jedinica na jednom mjestu, i opcenito je klima jednostavnija od one sta ide u E34 :msn-wink:

VinkoST
20-06-08, 14:52
treba mi sve za coupe.... a uskoro ću ga lakirati kompletno pa kad promjenim kopče i to sve, valjda neće zjevat...

Pitaj mi za MT2...

Vinko konzolu imam jednu bez ogrebozine, ali sa rupom za kazete....

hvala na odgovorima

nema veze, probat ću nać ovdje, hvala svakako:msn-wink: