View Full Version : P: E-36 325 coupe
prodajem svaje auto u stanju u kakvom je trenutno :no:
neinteresiraju me nikakve zamjene i slicno tj. moze zamjena za gotovinu:laugh:
za sve kojima je nepoznanica evo link jer mi se neda pisat
ima jos sastavit krov,centrirat trap,balansirat gume-mozda i distance stavit,prominit stopove i sitnice povidat...
uostalom koga zanima nek dode pocirit o cemu se radi
http://www.bmwautoklub.hr/forum/showthread.php?t=161
cjena cca. 7 000ojira :bye1:
Jel ovo neka šala ili??
Jel mislis zbog cijene?Malo je visoka?!
Jel mislis zbog cijene?Malo je visoka?!
pričao sam ja sa pinkyem kad je slagao auto i koštao ga je skoro duplo više tako da..
Mislim da se Niko čudi tome što pinky prodaje auto uopće..
ja mislim da se ipak čudi cjeni :fish:
Interceptor
05-10-08, 21:12
Molio bih uvazene clanove foruma da ne komentiraju/ismijavaju cijene u oglasima. Svaki prodavac ima pravo postaviti cijenu koju zeli kao sto svaki kupac ima pravo zaobici oglas ukoliko mu cijena ili nesto drugo nije po volji.
Unaprijed zahvaljujem.
u pravu si, al ako se radi samo o ovome (sastavit krov,centrirat trap,balansirat gume-mozda i distance stavit,prominit stopove i sitnice povidat) bilo bi pametno za parsto kn to posložit i prodavat auto gotovo nov i savršenom stanju bla bla za 7100€ nego ovako prodavat u djelovima raštelanog, 92' za 7000€. IMHO prijateljski savjet
jucer san isa sastavit krov i tia san zapalit auto jer izjebalo ko malog muju...al rjesit ce mi to prika u sridu ili ovi vikend pa cu se usput pozabavit i sa ovin pizdarijicama...inace razlog prodaje je privatan...i ako van se cini puno onda je nova cijena 8000€...(sastavljen)
jucer san isa sastavit krov i tia san zapalit auto jer izjebalo ko malog muju...al rjesit ce mi to prika u sridu ili ovi vikend pa cu se usput pozabavit i sa ovin pizdarijicama...inace razlog prodaje je privatan...i ako van se cini puno onda je nova cijena 8000€...(sastavljen)
To je več posal...
Mislija san da se zajebaješ, dat ga za 7000 posli toliko posla odrađenog na njemu:eek1: ne bi ti se isplatilo
To je več posal...
Mislija san da se zajebaješ, dat ga za 7000 posli toliko posla odrađenog na njemu:eek1: ne bi ti se isplatilo
Ali ti sam nisi reka kad smo sidili u Vrime da skoro da i nema sanse da se dobije 7-8k eura za ikakav E36,cak i za 98-o godiste,jer su to auti kojih ima vec za 3500 eura?
Btw,ajde prebacite ovo u offtopic ili sta slicno,coviku bezveze kvarimo topic.
netriba nista prebacivat...
evo ovako stoje stvari...
prodajen ga za 7000 jer mi je HITNO...dosla mi je na naplatu prometna prije 2god u kojoj san ja "krivac" iako nikad nisan dobia poziv za sud..al dobro to..rjesit ce se to kako tako vec san obavjestia i angazira odvjetnika...itd..bla bla....i sad nema druge nego da ga prodan jer cu u cuzu...a tamo mi se neda...
Ali ti sam nisi reka kad smo sidili u Vrime da skoro da i nema sanse da se dobije 7-8k eura za ikakav E36,cak i za 98-o godiste,jer su to auti kojih ima vec za 3500 eura?
Btw,ajde prebacite ovo u offtopic ili sta slicno,coviku bezveze kvarimo topic.
Pa naravno da nema ali ovo nije "ikakav E36", ovo je složeni E36, dobro, djelomično složen...
Nije ti koncentracija danas baš...nije ni 98. več 92.
Bolje čitaj...
netriba nista prebacivat...
evo ovako stoje stvari...
prodajen ga za 7000 jer mi je HITNO...dosla mi je na naplatu prometna prije 2god u kojoj san ja \\\"krivac\\\" iako nikad nisan dobia poziv za sud..al dobro to..rjesit ce se to kako tako vec san obavjestia i angazira odvjetnika...itd..bla bla....i sad nema druge nego da ga prodan jer cu u cuzu...a tamo mi se neda...
Kad sam vidio cjenu odmah sam i pretpostavio da je hitno...
Jebiga, kad nevolje stisnu i hića je prodat mora se stavit povoljna cijena ali ja ga na tvom mjestu ne bih dao tek tako...
Radije se snađi nekako, kasnije če ti se isplatit jer kad ti ne bude hića češ ga moć prodat za masne pare, mada ga ja ne bi ni prodavao na tvom mjestu...
Ako ga sad daš za 7000 poslje če te stalno gristi savjest, moga sam ga dati za 7500, mogao sam za 8000....al tad če ti biti kasno...
Kad sam vidio cjenu odmah sam i pretpostavio da je hitno...
Jebiga, kad nevolje stisnu i hića je prodat mora se stavit povoljnija cijena ali ja ga na tvom mjestu ne bih dao tek tako...
Radije se snađi nekako, kasnije če ti se isplatit jer kad ti ne bude hića češ ga moć prodat za masne pare, mada ga ja ne bi ni prodavao na tvom mjestu...
Ako ga sad daš za 7000 poslje če te stalno gristi savjest, moga sam ga dati za 7500, mogao sam za 800....al tad če ti biti kasno...
:gora: :gora:
Sta sad jeli prcate covjeka ili sta.. cijena nije nimalo spustena s obzirom da je HITNO.. nebi se mjesao ali ako je podjepaus nije OK, neka covjek sam vidi koliko mu je hitno. Siguran sam da ce trebatu bump-ati dosta puta :)
:gora: :gora:
Jel se ti to meni rugaš momak??
Ako jesi, dabogda ti se tić posra na auto, podrazumjeva se, posli pranja/poliranja:bleh:
Jel se ti to meni rugaš momak??
Ako jesi, dabogda ti se tić posra na auto, podrazumjeva se, posli pranja/poliranja:bleh:
ćut tamo, taman sam ga opra:laugh:
Pa naravno da nema ali ovo nije \"ikakav E36\", ovo je složeni E36, dobro, djelomično složen...
Nije ti koncentracija danas baš...nije ni 98. več 92.
Bolje čitaj...
Nije pitanje moje koncentracije,nego se sjecam da si rekao da ti je Mingin auto super ali isto da ti je 8k eura puno love za E36.
A di ces konkretniji E36 od onoga kod nas?
Nije pitanje moje koncentracije,nego se sjecam da si rekao da ti je Mingin auto super ali isto da ti je 8k eura puno love za E36.
A di ces konkretniji E36 od onoga kod nas?
To je bilo onda, vremena se mjenjaju, ljudi sazrjevaju...
Tada nisam zna da če Pinky svoga davat za 7000...
Mingin je super ali nema felge ko Pinkyjev, nema unikatna svjetla i još pokoji detalj da sad ne nabrajam...
Minginog ne znam ko je slaga, za ovoga znam da je Điko ima prste u slaganju i to mi je dovoljna garancija za miran san i spoznaju da je auto vrhunski napravljeno, a tako i izgleda, možda samo da ga je mrvicu proširit da bude moćniji...
Al jebiga, ko če nač 4 različite distance za poravnat kola s blatobranima...
Mora bi kupit 4 seta različitih debljina pa bi na kraju ima 12 distanci viška a to je več velika zajebancija pa bolje da ostane kakav je...
evo mi se volja malo vratila i otisa san centrirat trap pa vise nemam problema sa distancama...:clap::clap::clap:
sad bi triba nabavit naprid 10 zada 5mm..pa ako ko ima ove od 10 nek javi???:help[1]:
zadnje cu iztokarit:flex:
evo mi se volja malo vratila i otisa san centrirat trap pa vise nemam problema sa distancama...:clap::clap::clap:
sad bi triba nabavit naprid 10 zada 5mm..pa ako ko ima ove od 10 nek javi???:help[1]:
zadnje cu iztokarit:flex:
Nemoj stavljat zada 5 mm distance, ili barem 10-12 mm ili ništa...
Svaka distanca mora imat izbačen centrator na koji tako da ona sjeda na na na glavčinu a felga na knap centralnom rupom na centrator. A to se ne može izvesti kod distanci tanjih od 10-ak mm i onda je vrlo moguće da ti bude vibracija na nekim brzinama...
Makar za straga i nije toliki problem koliki bude kad se tako tanke distance stave naprjed pa trese volan poprilično, a i nije preporučljivo jer su onda vijci od kola opterečeni na način kako nije predviđeno.
Opterečenje s kola na auto se mora prenositi putem dosjeda između glavčine/distance/felge u centralnoj rupi a vijci služe samo da drže felgu priljubljenu uz glavčinu/distancu, ako nema centratora onda se opterečenje prenosi na vijke odnosno oni nose težinu auta i primaju scve sile u vožnji na sebe a to nije dobro...
Ovako mora izgledati dobra distanca, ako nema ovaj istureni dio koji mora točno odgovarati felgi onda je radije nemoj stavljat...
http://img510.imageshack.us/img510/8184/picture22136pr4.jpg (http://imageshack.us)
kuzin...onda istokarit sve 4 sa ovin prstenom i nema zime...TNX